Tuinhuis op maat laten maken

Extra leef-, opslag- of hobbyruimte passend bij jouw leven, stijl en smaak? Wij maken jouw tuinhuis op maat en ontzorgen je in het volledige proces, van ontwerp tot en met montage.

Dan kan jij daarna lekker lang natafelen met vrienden op een warme zomeravond, een spelletje spelen met de kids of eindelijk je hobby de ruimte geven die het verdient.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Of eerst inspiratie opdoen?

Tuinhuis afbeelding
Tuinhuis

Geen standaard tuinhuis

Maar volledig op maat gemaakt voor jouw tuin, stijl en leven.

Door onze eigen werkplaats en vakmensen wordt jouw tuinhuis volledig op maat gemaakt. We ontzorgen jou in het volledige proces. Heb je wensen voor een overkapping of liever alleen een opslag? Hou je van chique en luxe, of liever een praktisch tuinhuis? Wil je glazen deuren? Alles kan. In onze eigen werkplaats wordt door vakmensen jouw tuinhuis volledig op maat gemaakt.

Tuinhuis incl. montage

In de werkplaats maken we de tuinhuizen prefab. Dat wil zeggen dat het tuinhuis eigenlijk alleen nog in elkaar gezet hoeft te worden op locatie. Ook dat doen onze tuinhuis-monteurs graag voor je. In een aantal dagen plaatsen zij het tuinhuis op de juiste plek.

Tuinhuis afbeelding
0

Je inspiratie is toegevoegd!

Vraag aan de hand van jouw moodboard een gratis tuinhuisadvies of vrijblijvende offerte aan.

1

Stap 1 Gratis advies + offerte

Maak hierboven een moodboard van de tuinhuisjes die passen bij jouw wensen en vraag een gratis tuinhuis advies aan. Je kunt ook direct (zonder moodboard een tuinhuis advies aanvragen. Binnen een week nemen we contact op voor een afspraak voor het inventariseren van jouw wensen, stijl en smaak.

2

Stap 2 Ontwerp tuinhuis

We starten met het creëren van een uniek ontwerp speciaal voor jou. Je ontvangt naast het ontwerp ook een prijsopgave. Als er nog aanpassingen nodig zijn, passen we die graag voor je aan.

Zodra je tevreden bent met het ontwerp, gaan onze vakmensen in de werkplaats voor je aan de slag. Onze tunhuisjes worden zo veel mogelijk op maat gemaakt, wat zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie op locatie.

3

Stap 3 Montage tuinhuis

Binnen enkele weken (afhankelijk van onze planning) komen we bij je thuis om jouw nieuwe tuinhuis op de gewenste plek te installeren. Binnen één tot drie dagen wordt het volledig gemonteerd en klaargemaakt, zodat jij er meteen van kunt genieten! Ben je handig en wil je het tuinhuis zelf monteren? Dat is ook mogelijk.

Vraag gratis tuinhuisadvies gesprek aan!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, heb je vragen over het ontwerpen, laten maken en monteren van een tuinhuisje of wil je samen sparren over een ontwerp? Wij helpen je in het gehele proces en beantwoorden graag al je vragen. Vraag een gratis tuinhuisadvies aan via onderstaand formulier. Wij nemen z.s.m. contact met je op voor het maken van een afspraak.

Veelgestelde vragen

Al meer dan 1400 tuinhuisjes zijn door onze handen gegaan. We kunnen al je vragen beantwoorden, maar misschien staat een van je vragen tussen onze veelgestelde vragen.

Liever persoonlijk contact? Dat kan. Laat hieronder je gegevens achter en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Een complete offerte ontvang je binnen 6 werkdagen. Wij maken alles op maat, dus ook jouw tuinhuisje en offerte. 

Ben je akkoord met de offerte en de opdrachtbevestiging? Dan kunnen we aan de slag met het bouwen van jouw op maat gemaakte tuinhuis. Vanaf het moment dat de opdrachtbevestiging akkoord is, duurt het ongeveer 2 maanden tot we het huisje komen leveren of monteren. 

 

De kosten van onze op maat gemaakte tuinhuisjes zijn compleet afhankelijk van jouw wensen. Uiteraard kunnen we rekening houden met het budget en op basis daarvan aanpassingen doen in het ontwerp. Na akkoord van de offerte wordt een aanbetaling gedaan van 40%, waarna er een datum wordt gepland en het hout voor jouw tuinhuisje wordt besteld. 

Wij kunnen alles voor de vloer regelen, het enige wat we van jou als klant vragen is dat de ondergrond waterpas is. Er zijn verschillende opties als vloer voor de huisjes:

  • Opsluitbanden met bestrating
  • Betonnen vloer of plateau
  • Hardhouten ringbalk met piketten fundering 
  • Betonpoer antraciet of grijs fundering voor de staanders
  • Houten vloer op straatwerk
  • Hardhouten ringbalk met piketten en een houten vloer

Ja zeker. Onze huisjes worden zo gemaakt dat je ze zelf kan monteren. Alle wanden inclusief deuren en ramen kunnen kant en klaar geleverd worden met een bouw tekening. Zo kan jij zelf je tuinhuis in elkaar monteren. 
 

De offerte die wordt toegestuurd is exclusief montage prijs. Wil je dat onze tuinhuis monteurs het huisje komen monteren? Dat kan. De prijs voor montage wordt afhankelijk van locatie en duur van de montage afgestemd. 

Al jouw tuinhuis-dromen maken wij waar. Geen huisje is te groot voor ons, want wij maken alles prefab in onze werkplaats. Heb je specifieke wensen voor jouw tuinhuis, neem dan contact met ons op, dan denken we graag met je mee.