Tuinhuis platdak + overkapping Lelystad

Tuinhuis platdak + overkapping Lelystad

Dit moderne vrijstaande tuinhuis, inspiratie model type Lelystad, met een zij overkapping, is een echte hardloper. Het tuinhuis is perfect te gebruiken als opbergruimte en onder de overkapping kunt u heerlijk zitten, tijdens zwoele zomeravonden. Het tuinhuis met de overkapping, heeft een plat dak met rondom het dak, een dak overstek, een set dubbele deuren, wat een prachtige uitstraling geeft. Hier is vanaf het vlonder tot aan het dak, douglas hout gebruikt en de alleenstaande standers met schoren, staan op betonpoeren.

U kunt verschillende opties kiezen voor de deuren en ramen. Wij hebben ook verschillende soorten zwart hout en hebben de verf, om het zelf te kunnen (laten) schilderen. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

1001tuinhuisjes biedt een groot assortiment inspiratie modellen aan in tuinhuizen. De tuinhuizen, kunnen volledig op maat en naar uw wens gefabriceerd worden, in onze eigen timmerwerkplaats. Onze buiten monteurs staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Ontwerp uw tuinhuis met of zonder overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of het tuinhuis te isoleren. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure