Overkapping op maat laten maken

Stel je voor: een prachtige overkapping die niet alleen functioneel is, maar ook een heerlijke plek wordt waar je elk seizoen kunt genieten van gezellige momenten. Bij ons draait het allemaal om maatwerk en jouw specifieke wensen. In de werkplaats creëren we elke detail op maat, zodat de overkapping perfect aansluit bij jouw stijl en behoeften. Ons ervaren montageteam staat klaar om een droomoverkapping tot leven te brengen. Of je nu een gezellige ruimte wilt hebben om te barbecueën tijdens warme zomeravonden of een knusse plek wilt creëren waar je in de winter kunt genieten van warme chocolademelk met een dekentje, een overkapping is dé plek waar je het hele jaar kan vertoeven.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Of eerst inspiratie opdoen?

Tuinhuis afbeelding
Overkapping

Geen standaard overkapping

Maar één die je jaarrond kan gebruiken, afgestemd op jouw wensen

Onze vakmannen zorgen er in de werkplaats voor dat jouw overkapping helemaal op maat wordt gemaakt. Van het ontwerp tot aan de installatie, wij regelen het allemaal voor je. Hou je van modern, gezellig, knus of eerder praktisch? Met glazen schuifpanelen of zonder? Alles is mogelijk! Laat ons jouw overkapping tot werkelijkheid brengen in onze werkplaats en door ons team van monteurs.

Overkapping incl. Montage

We fabriceren prefab overkappingen in onze werkplaats: dat betekent dat ze al bijna gereed zijn voordat ze op hun plek staan. Onze monteurs installeren ze graag voor je op de gewenste plek. Binnen enkele dagen staat jouw overkapping precies waar jij dat wenst. Wil je liever zelf monteren? Dat kan natuurlijk ook.

Tuinhuis afbeelding
0

Je inspiratie is toegevoegd!

Vraag aan de hand van jouw moodboard een gratis tuinhuisadvies of vrijblijvende offerte aan.

1

Stap 1 Gratis advies + offerte

Maak hierboven een moodboard van verschilllende overkappingen die passen bij jouw wensen en vraag een vrijblijvend advies aan voor een overkapping. Je kunt ook direct een adviesaanvraag voor een overkapping doen zonder een moodboard. Binnen een week nemen we contact met je op om een afspraak te maken en jou wensen, stijl en voorkeuren te bespreken.

2

Stap 2 Ontwerp op maat

We beginnen met het maken van een speciaal ontwerp alleen voor jou. Je krijgt niet alleen het ontwerp, maar ook een prijsopgave. Als er nog veranderingen nodig zijn, passen we die graag voor je aan. Als je helelmaal blij bent met het ontwerp, gaan onze vakmensen in de werkplaats aan de slag voor je. Onze overkappingen worden zo veel mogelijk prefab gemaakt, waardoor de installatie op locatie snel en simpel gaat.

3

Stap 3 Levering en montage

Binnen enkele weken (afhankelijk van onze planning) komen we bij je langs om jouw nieuwe overkapping op de gewenste plek te installeren. Binnen één tot drie dagen wordt jouw overkapping volledig opgebouwd en gereed gemaakt, zodat jij er direct van kunt genieten! Liever zelf monteren? Dan kan dat natuurlijk ook. We bespreken dat tijdens de eerste twee stappen.

Vraag gratis advies gesprek aan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, heb je vragen over het ontwerp, de productie en installatie van een overkapping, of wil je samen ideeën bespreken voor een ontwerp? Wij helpen je door het hele proces en zijn beschikbaar om al je vragen te beantwoorden. Vraag nu vrijblijvend advies aan voor een overkappping via het formulier hieronder. We zullen snel contact met je opnemen om een afspraak te maken.