Hoektuinhuis platdak + zij overkapping Bemmel

Hoektuinhuis platdak + zij overkapping Bemmel

Dit hoektuinhuis met een zij overkapping, inspiratie model type Bemmel, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek met een dubbele boeiboord. De overkapping is ideaal voor een beschutte zitplek, voor alle seizoenen. De bergruimte is in de hoek van de tuin geplaatst, daardoor maakt u optimaal gebruik van uw tuinruimte. Zo'n hoektuinhuis heeft een lange overkapping en is opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.

Het dak is bedekt met hoogwaardige EPDM dak rubberfolie, als dakbedekking en is afgewerkt met aluminium daktrim. Onze tuinhuisjes met platdak, hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de dakuitloop wordt afgevoerd.

Uw tuinhuis kan geleverd worden met een enkele deur, echter u kunt uiteraard kiezen uit een ruim aanbod (brede of dubbele, schuif-)deuren en ramen. Een vloer in het tuinhuis, vlonder en balustrade/hekwerk in de overkapping zijn mooie optie's.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gemaakt en kan als totaal, compleet "doe het zelf", prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd worden, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, zijn hiervoor beschikbaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen hoektuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder.  1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te (voor-)isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure