Kapschuur, sterk in maatwerk

Een (Drentse) kapschuur geeft uw tuin een stoere, robuuste en landelijke uitstraling. De hoge nok maakt uw kapschuur ruimtelijk. De kapschuur, wordt veelal gebruikt voor de stalling van uw auto, motor en/of boot. Ook kunt u in de kapschuur een berging laten plaatsen, om deze als hobby ruimte te gebruiken.

1001tuinhuisjes.nl biedt een groot assortiment aan van kapschuren. De kapschuren welke onder andere vermeld staan op onze website kunnen volledig op maat en naar uw wens gefabriceerd worden in onze eigen timmerwerkplaats.

Wij maken alleen gebruik van de houtsoorten met FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld lariks/douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerde vuren hout.

Elke kapschuur op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst. U kiest de eventuele toe te passen deuren en ramen.

U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, de dakbedekking. Bij 1001tuinhuisjes.nl hebben wij een breed assortiment aan houten kapschuren. Wij zijn het juiste adres voor de aanschaf van uw luxe kapschuur.

Ga snel op zoek naar uw ideale kapschuur en bel of mail ons voor een afspraak om de verdere mogelijkheden voor uw kapschuur te bespreken.

Voor ieder bouwwerk kunt u geheel vrijblijvend een maatwerk offerte aanvragen. Wij komen met een duidelijk voorstel, in de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ook is er de mogelijkheid tot het maken van een persoonlijke afspraak, bij ons in de showroom. Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak, onze inspiratie ruimte te bezoeken, de koffie staat voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Meer lezen

Meer informatie?

flyer

Download onze brochure

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK