Kapschuur op maat laten maken

Stap binnen in de wereld van op maat gemaakte kapschuren! In onze werkplaats maken we elk detail, zodat de kapschuur perfect past bij de wensen die je hebt. Of je nu een plek zoekt voor je motor of boot, of een extra berging wilt voor al je hobby benodigheden, wij maken het voor je. Ons montageteam staat klaar om de kapschuur te realiseren, met veel opties voor uniek maatwerk. Van ruime opslagruimte tot aanpasbare indelingen, wij brengen jouw ideeën tot leven.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Of eerst inspiratie opdoen?

Tuinhuis afbeelding
Kapschuur

Geen standaard kapschuur

Maar één die perfect past bij jouw stijl en wensen

Onze experts in de werkplaats zorgen ervoor dat de kapschuur op maat wordt gemaakt. Van begin tot eind, wij nemen alles voor je uit handen. Wil je een eigentijdse look of juist praktisch en simpel? Alles kan!

 

Kapschuur incl. Montage

We produceren prefab kapschuren in onze werkplaats. Dat betekent dat ze bijna klaar zijn voordat ze op hun plek staan. Onze installateurs zetten ze graag voor je in elkaar op de gewenste locatie. Binnen enkele dagen staat jouw kapschuur precies waar jij dat wilt. Ben je handig en bouw je liever zelf? Dat kan ook, dankzij onze prefab constructie.

Tuinhuis afbeelding
Moodboard

1400+ tuinhuisjes op maat gemaakt

Sla hier je favoriete kapschuur op

Sla je favorieten op. Laat ons daarna aan de slag gaan met een vrijblijvende offerte of kom met jouw inspiratie langs voor een gratis tuinhuis-adviesgesprek in Silvolde.

0

Je inspiratie is toegevoegd!

Vraag aan de hand van jouw moodboard een gratis tuinhuisadvies of vrijblijvende offerte aan.

1

Stap 1 Gratis advies + offerte

Maak hierboven een moodboard met verschillende kapschuren die passen bij wat jij nodig hebt. Vraag vrijblijvend advies aan voor een kapschuur. Weet je al precies wat je wilt? Dan kun je ook direct een adviesaanvraag voor een kapschuur doen zonder een moodboard. Binnen een week nemen we contact met je op om een afspraak te maken en jouw wensen en voorkeuren te bespreken.

2

Stap 2 Ontwerp op maat

We starten met het creëren van een uniek ontwerp speciaal voor jou. Naast het ontwerp ontvang je ook een prijsopgave. Als er aanpassingen nodig zijn, passen we die graag voor je aan. Zodra je tevreden bent met het ontwerp, gaan onze vakmensen in de werkplaats voor je aan de slag. Onze kapschuren worden op maat gemaakt, wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke installatie op locatie.

3

Stap 3 Installatie

Binnen enkele weken (afhankelijk van onze planning) komen we bij je langs om de nieuwe kapschuur op de gewenste locatie te installeren. Binnen één tot drie dagen wordt de kapschuur volledig opgebouwd en klaargemaakt, zodat jij er direct gebruik van kunt maken! Wil je liever zelf monteren? Dat kan natuurlijk ook.

Vraag gratis adviesgesprek aan

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, heb je vragen over het ontwerp, de productie en installatie van een kapschuur, of wil je samen ideeën bespreken over het ontwerp? Wij begeleiden je bij elke stap en zijn er om al je vragen te beantwoorden. Vraag nu vrijblijvend advies aan voor een kapschuur via het formulier hieronder. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te plannen.