Kapschuur Drentse kap 2 vak Uithoorn

Kapschuur Drentse kap 2 vak Uithoorn

Deze vrijstaande kapschuur / overkapping met een Drentse kap, inspiratie model type Uithoorn, heeft douglas houten staanders, waarop zwarte douglas planken met bolkopspijkers zijn gespijkerd. Op de beton poeren, zijn de staanders met de schoren geplaatst. Het dak heeft een dak overstek. De dakbedekking bestaat uit zwart metalen dakpanplaten. U kunt natuurlijk ook een andere dakvorm en/of een andere dakbedekking en afmetingen kiezen.

Op uw wens kunnen de de wanden aan de binnenzijde, ook betimmerd worden. Wij hebben ook de verf, om dit bouwwerk te (laten) schilderen. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke kapschuur wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen kapschuur en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmeting en eventueel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes, is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure