Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284 1001Tuinhuisjes.nl wenst u een bijzonder mooi en goed 2019.

 

Dakbedekking

U heeft bij ons de mogelijkheid voor diverse dakbedekkingen. Hieronder omschrijven we de mogelijkheden.

 

1. Bitumen daksingels voor zadel of lessenaars daken:

Dakshingles zijn een relatief goedkope manier van dakbedekking. De dakshingles worden op het dakbeschot gespijkerd met speciale spijkers. Het gewicht van de dakshingles zijn laag, dus het kan op een lichte dakconstructie bevestigd worden wat ook weer kostenbesparend is. De dakshingles zijn leverbaar in de kleuren rood, groen of zwart. Dakshingles hebben een hellingshoek nodig van minimaal 15 graden. 
 


        Zwart                           Groen                          Rood

 


2.Dakpanplaten voor zadel of lessenaars daken

Verkrijgbaar in de kleuren: terracotta of antraciet:

Dakpanplaten zijn duurzaam, licht en hebben dezelfde uitstraling als een tradiotioneel pannen dak. Dakplanplaten kunnen net zoals de dakshingles bevestigd worden op een lichte dakconstructie wat kostenbesparend is. De stalen dakpanplaten worden gemaakt met een speciale coating waardoor de platen geheel onderhoudsvrij en zelfreinigend zijn. Mosgroei heeft hierdoor geen enkele kans. De dakpanplaten hebben een hellingshoek nodig van minimaal 9 graden.
 


4.EPDM dakbedekking voor platte daken

Bij platte daken worden de daken altijd bedekt met hoogwaardige rubber EPDM dakbedekking. Deze dikke folie is onderhoudsarm, 100% UV , ozon bestendig. Zelfdovend, bitumenbestendig, snel verwerkbaar, duurzaam en bouwbiologisch verantwoord. De folie heeft een levensduur van ca 50 jaar.