Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284 1001Tuinhuisjes.nl         2e paasdag zijn wij gesloten!    2e paasdag zijn wij gesloten!

 

Over ons

1001 Tuinhuisjes

Bent u benieuwd wie er achter 1001 Tuinhuisjes zit, waar we voor staan, wat onze waarden zijn en waar wij in verschillen van andere aanbieders op dit gebied?

 

Kernwaarden van 1001 Tuinhuisjes

De kernwaarden van 1001 Tuinhuisjes liggen dan ook in eerlijk, oprecht handelen. Deze waarden vertalen zich door, in de kwalitatieve goede producten. De klant staat bij ons op nummer 1 en stellen de medewerkers van 1001 Tuinhuisjes alles in werk de klant tevreden te maken/houden.

 

Inkoop 

Onze producten worden op maat gemaakt in de werkplaats waarbij wij ook gebruik zullen maken van partners om zo alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen. 

 

Onze missie

Onze missie is om een eerlijk en kwalitatief goed product aan te bieden voor ieder budget. Wij denken met u mee om samen een droom tuinhuis, garage, sauna of paardenstal te creëren.

 

Waarom 1001 Tuinhuisjes?

Wij zijn anders dan andere aanbieders van houtbouw producten en daar zijn we zeer trots op ook! 

- Wij hebben echt kennis van onze producten en kunnen hier het beste advies in geven
- Onbeperkt telefonisch bouwadvies
- Wij komen graag bij u langs voor advies
- Wij denken met u mee en doen er alles aan om u te helpen, mocht u onverhoop met een probleem komen
- Fantastische service & een zeer scherpe prijzen

 

Het ontstaan van 1001 Tuinhuisjes

1001 Tuinhuisjes is een jong bedrijf, wij zijn al sinds 1997 aktief op de blokhutten en houtbouw markt. We hebben in deze tijd zeer veel ervaring opgedaan en weten hierdoor precies wat de vragen van onze klanten zijn en met welke materialen wij het beste kunnen werken.