Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284 1001Tuinhuisjes.nl         2e paasdag zijn wij gesloten!    2e paasdag zijn wij gesloten!

 

Het stappen plan van 1001 tuinhuisjes!

 

        

1. Initiatief

U bekijkt ons assortiment op onze website en vindt een model die u aanspreekt. U kunt d.m.v. de offerte aanvraag knop, email of telefoon een offerte bij ons aanvragen. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct te bestellen via de bestelknop.

 

 

 

 

 

2. Offerte

Een vrijblijvende offerte wordt uitgebracht op basis van hetgeen besproken of  informatie vanuit de offerte aanvraag.

 

 

3. Opdrachtbevestiging / planning

Indien u akkoord bent gegaan met onze offerte zullen wij u een opdrachtbevestiging toesturen waarin alle afspraken en betalingscondities vermeld staan. Op aanvraag kunnen wij de bouwtekening ook meesturen ter controle. Wij kunnen direct een planning maken voor levering. Eventuele (aan)betaling wordt voldaan.

 

   

4. Productie

Nadat wij de opdrachtbevestiging met een akkoord hebben ontvangen, beginnen wij met de werkvoorbereiding en fabricage. In de werkplaats worden alle elementen geprefabriceerd en tot in de puntjes gecontroleerd zodat deze zo eenvoudig door u zelf of door onze vakmensen kan worden gemonteerd.

 

 

5. Levering

Het geheel wordt voor transport gereedgemaakt en met een bus + aanhanger op afspraak thuis geleverd. Er dient altijd 1 iemand aanwezig te zijn om te helpen met het lossen.

 

   

6. Betaling

De betaling kan op verschillende manieren voldaan worden: De betaling kan contant aan de chauffeur gedaan worden of via de bank. Indien het bij levering voldaan wordt per bankoverschrijving dient u een betalingsbewijs mee te geven aan de chauffeur. Wij zullen altijd om een aanbetaling vragen van 40% tenzij anders overeengekomen.