Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

Bezoek ook eens onze andere shop: 

Eiken kapschuur. Bekijk hieronder alle eikenhouten drentse kapschuren

Eiken kapschuur

Een eiken kapschuur is een echte "eyecatcher". De rubuuste balken, bijzonder dakconstructie en het mooie eikenhout maken deze kapschuur zo prachtig. Een kapschuur wordt vooral geplaatst in een ruimtelijke en landelijke omgeving. De eikenhouten kapschuren worden tot in de detail naar uw wensen gebouwd. Veel mensen kiezen ervoor om een kapschuur net dat extra te geven en maken gebruik van een gemetselde borstwering. Hieronder hebben wij diverse modellen afgebeeld. Zoals je ziet hebben wij een ruime keus aan prachtige kapschuren van eikenhout, maar om toch het budgut wat in de gaten te houden kunnen wij natuurlijk ook een kapschuur bouwen van lariks / douglas hout of geïmpregneerd vuren hout. 

 

Kapschuur als bouwpakket of laten bouwen?

Wij kunnen een houten kapschuur van eiken hout als bouwpakket afleveren. Er wordt een duidelijke handleiding meegeleverd. Natuurlijk kunnen wij de kapschuur ook bij u opbouwen tegen een meerprijs. Naast het bouwen van de eiken kapschuur kunnen wij ook zorgdragen voor een betonnen fundering, gemetselde borstwering, etc. Wij kunnen alles voor verzorgen indien gewenst.

 

Prijzen eiken kapschuur

Bent u benieuwd wat de prijzen zijn van onze eiken kapschuren? Vraag dan geheeld vrijblijvend een gratis offerte aan. Wij zullen z.s.m. een prijs voor u uitrekenen.

 

         

 Kapschuur Meppel 

 

 

 Kapschuur Wolvega 

 

 

 Kapschuur Wolvega 

 

         

 Kapschuur Emmen 

 

 

 Kapschuur Assen 

 

 

 Kapschuur Rolde 

 

         

 Kapschuur Brielle 

 

 

 Kapschuur Stellendam  

 

 

 Kapschuur Middelharnis 

 

         

 Kapschuur Zuidland 

 

 

 Kapschuur Rhoon 

 

 

 Kapschuur Botlek 

 

         

 Kapschuur Barendrecht 

 

 

 Kapschuur Ridderkerk 

 

 

 Kapschuur Strijen 

 

         

 Kapschuur Willemstad