Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284     Nu 5% winterkorting op u tuinhuis!!  Nu 5% winterkorting op u tuinhuis!!

 

Tuinkantoor op maat - Bekijk hier alle tuinkantoren voor in de tuin

Tuinkantoor

Op deze pagina kunt u verschillende soorten tuinkantoren bekijken en vergelijken. Of het nu gaat om een modern tuinkantoor of nostalgisch tuinkantoor? Wij fabriceren het!  Onze doelstelling is dat wij samen met u de wensen verwezenlijken. Of het nu gaat om een simpel klein tuinkantoortje of een ruim en robuust tuinkantoor. Wij hebben 1001 mogelijkheden voor u. Wij fabriceren de tuinkantoren in eigen beheer en hierdoor kunnen wij snel en makkelijk handelen. 
 

Onze materialen bestaan uit geïmpregneerd vuren, red cedar, lariks, douglas, eiken hout, etc. wanden. De ramen en deuren kunnen geleverd worden in diverse type's, afmetingen en houtsoorten zoals geïmpregneerd vuren of meranti. Tegenwoordig wordt er erg veel gebruikt gemaakt voor een tuinkantoor met platdak of lessenaarsdak. Dit geeft een moderne uitstraling. Bekijk ook eens onze pagina tuinhuisjes of houten chalet voor voorbeelden
 

Tuinkantoor bouwen

Een tuinkantoor kan geleverd worden als bouwpakket incl. duidelijke bouwtekening zodat u zelf kan zorgdragen voor de montage. Natuurlijk kunnen wij het tuinkantoor ook voor u bouwen. Onze ervaren monteurs bouwen door heel Nederland en België.

Prijzen tuinkantoor 

Hieronder kunt u een paar modellen bekijken en vergelijken. Zit er een model tussen die u aanspreekt? Vraag dan via de groene "offerte aanvraag" button geheel vrijblijvend een offerte aan. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen zullen wij een prijs voor u berekenen.  Indien gewenst kunnen wij bij u langskomen om de offerte toe te lichten.
 

         
Tuinkantoor Sint-Truiden
 
  Tuinkantoor Blankenberge 
 
  Tuinkantoor Tessenderlo 
 
           
          
         
 Tuinkantoor Tongeren     Tuinkantoor Zuttendaal   

 Tuinkantoor Riemst