Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284 1001Tuinhuisjes.nl         2e paasdag zijn wij gesloten!    2e paasdag zijn wij gesloten!

 

Abonneren op RSS-feed

Veranda kopen

Een houten terrasoverkapping die bevestigd zit aan bijvoorbeeld uw woning of tuinhuis. Het is leverbaar in diverse uitvoeringen zoals een een platdak en doorzichtige dakplaten of een aflopend dakpannen dak. Alle modellen die vermeld staan op onze website zijn op maat leverbaar, wat betekent dat de afmeting, dakvorm, dakbedekking en houtsoort samen te stellen is zoals u het wenst. Een houten overkapping kunnen wij maken in dezelfde stijl als uw woning. Een moder geheel in wit geschilderd met strakke lijnen en een platdak of één van lariks of douglas hout. voor een klassieke woning.. U zegt het maar en wij maken het op voor u op maat. Het kan ook perfect gecomineerd worden met een tuinhuis, blokhut, houten schuur, houten chalet of houten garage. 

Er zijn verschillende manieren om bij ons te bestelen, uiteraard om fysiek een winkel in te lopen om daar een paar modellen te bekijken. Maar bent u bijvoorbeeld op zoek naar maatwerk dan komt u snel terug van een koude kermis.

Bij ons op de webshop kunt u alvorens een maatwerk aanvraag doen. U geeft in een paar eenvoudige stappen aan wat uw wensen zijn en welke afmetingen het moet gaan worden en welk type dak u wenst. Alvorens wij een offerte gaan samenstellen bellen wij u op om samen met u uw wensen te bespreken, en dat om te zetten in een offerte. U ontvangt van ons dan binnen een paar werkdagen een offerte per mail. Zou u het daarnaar of daarvoor nog persoonlijk contact met een van onze medewerkers willen hebben is dat geen probleem via de pagina afspraak maken is dat zo gebeurt. Wij zien u graag verschijnen in  een van onze showrooms. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de pagina overkapping.

Artikelen 1 tot 20 van 36 in totaal

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 20 van 36 in totaal

per pagina

Van hoog naar laag sorteren