Het stappenplan van 1001tuinhuisjes.nl

Meer lezen

1. Initiatief

1001tuinhuisjes.nl maakt maatwerk. U kunt ons assortiment op onze website bekijken en mogelijk vindt u een inspiratie model, welke u aanspreekt. Geef bijvoorbeeld aan, wat u mooi vindt, welke bouwmaten, dakvorm en hout soort u wilt hebben. Een schertstekening of een voorbeeld foto, kunt u ons altijd sturen. U kunt vervolgens een offerte bij ons aanvragen door middel van de offerte-aanvraagknop, per e-mail en/of per telefoon.

2. Offerte

Op uw verzoek kan er door 1001tuinhuisjes.nl, een geheel vrijblijvende gespecificeerde offerte worden uitgebracht op basis van hetgeen u heeft aangevraagd en/of met u is besproken en/of vanuit de informatie, welke u heeft aangegeven.

3. Opdrachtbevestiging / planning

Indien u akkoord gaat met onze offerte, zullen wij u een opdrachtbevestiging toesturen, waarin alle afspraken en betalingscondities vermeld staan. Op uw verzoek kunnen wij de bouwtekening ook meesturen, ter controle. Wij kunnen direct een planning maken voor de productie, de levering en/of de montage.

4. Productie

Nadat wij de opdrachtbevestiging met uw akkoord retour hebben ontvangen, beginnen wij met de werkvoorbereiding en fabricage. In onze eigen timmerwerkplaats worden alle elementen en wanden geprefabriceerd en tot in de puntjes gecontroleerd, zodat deze door u zelf of door onze vakmensen op uw adres, opgebouwd kunnen worden.

5. Levering

Het gehele bouwwerk wordt voor transport gereed gemaakt en met onze bus + aanhanger op afspraak bij u thuis geleverd. Er dient altijd een fysiek sterk persoon aanwezig te zijn, om te helpen met het lossen van het bestelde tuinhuisje.

6. Betaling

De betaling kan op verschillende manieren voldaan worden. De betaling kan contant aan de chauffeur gedaan worden of overgemaakt worden via de bank. Indien de betaling per bankoverschrijving bij levering voldaan wordt, dient u een betalingsbewijs mee te geven aan de chauffeur. Wij zullen altijd om een aanbetaling vragen van tenminste 40% van het totaabedrag (tenzij anders schriftelijk overeengekomen).

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK