Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Het stappenplan van 1001 Tuinhuisjes

Meer lezen

1. Initiatief

U bekijkt ons assortiment op onze website en vindt een model dat u aanspreekt. U kunt vervolgens een offerte bij ons aanvragen d.m.v. de offerte-aanvraagknop, per e-mail of telefoon.

2. Offerte

Een vrijblijvende offerte wordt uitgebracht op basis van hetgeen besproken is, of vanuit de informatie in uw offerte aanvraag.

3. Opdrachtbevestiging / planning

Indien u akkoord bent gegaan met onze offerte zullen wij u een opdrachtbevestiging toesturen waarin alle afspraken en betalingscondities vermeld staan. Op aanvraag kunnen wij de bouwtekening ook meesturen ter controle. Wij kunnen direct een planning maken voor levering.

4. Productie

Nadat wij de opdrachtbevestiging met uw akkoord retour hebben ontvangen, beginnen wij met de werkvoorbereiding en fabricage. In de werkplaats worden alle elementen geprefabriceerd en tot in de puntjes gecontroleerd zodat deze eenvoudig door uzelf of door onze vakmensen gemonteerd kunnen worden.

5. Levering

Het geheel wordt voor transport gereedgemaakt en met een bus + aanhanger op afspraak thuis geleverd. Er dient altijd iemand aanwezig te zijn om te helpen met het lossen.

6. Betaling

De betaling kan op verschillende manieren voldaan worden. De betaling kan contant aan de chauffeur gedaan worden of overgemaakt worden via de bank. Indien het bij levering voldaan wordt per bankoverschrijving dient u een betalingsbewijs mee te geven aan de chauffeur. Wij zullen altijd om een aanbetaling vragen van 40% van het totaabedrag (tenzij anders overeengekomen).

Bekijk onze Brochure

Download onze brochure

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK