Overkapping met zadeldak, op maat

Mensen willen zo veel mogelijk buiten leven, daarom kiezen steeds meer mensen voor een overkapping. Een overkapping zorgt voor een extra leefruimte. Een plek waar u het hele jaar door droog buiten kunt zitten? Een zadeldakvorm, heeft een mooie robuuste en klassieke uitstraling. 

Een extra plek om je te schuilen tegen het slechte weer, tijdens de Hollandse zomers. Of een plaats waar spullen opgeborgen kunnen worden, zonder dat regen enige invloed op de conditie kan hebben.

1001tuinhuisjes.nl biedt een groot assortiment aan van overkappingen. De overkappingen welke vermeld staan, op onze website kunnen volledig op maat en naar uw wens gefabriceerd worden in onze eigen timmerwerkplaats.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het SFC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vuren hout. Elke overkapping op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U bepaalt zelf de hout soort, de afmeting, de dakbedekking en de vorm van het dak etc. Wij hebben een groot assortiment houten overkappingen met open wanden of dichte wanden om gezellig onder te zitten. Geschikt om de zomer avonden langer buiten te zitten.

Een overkapping met of zonder, glazen schuifpanelen, zorgt voor een verlengstuk van je huis. Je woonkamer wordt groter door zo'n overkapping. Je brengt een stukje van de huiselijke sfeer, mee naar buiten.

Ga snel op zoek naar uw ideale overkapping en bel of mail ons voor een afspraak om de verdere mogelijkheden voor uw tuinhuis te bespreken.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

 

Meer lezen

Carport zadeldak Markelo

Inclusief o.a.

 • Bevestigingsartikelen
 • Golfplaten

Prieel zadeldak Hilversum

Inclusief o.a.

 • Metalen dakpanplaten
 • Ballustrades en schoren
 • 12 cm x 12 cm staanders

Prieel zadeldak Sneek

Dit prieel type Sneek is afgebeeld in douglas hout gecombineerd met vuren hout geïmpregeneerd. Douglas hout is een naaldhoutsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft.

Carport/prieel zadeldak Warmenhuizen

Deze houten carport/priee type Warmenhuizenl is afgebeeld met een zadeldak en heeft als dakbedekking dakpanplaten. Standaard wordt de carport bedekt met dakshingles in de kleuren rood, zwart of groen. De carport/prieel wordt gefabriceerd uit geimpregneerd vurenhout

Prieel zadeldak (kapschuur) Oosterwolde

Dit mooie half open prieel wat ook wel een houten kapschuur genoemd mag worden is uitgevoerd in geimpregneerd vuren hout. Het zadeldak zorgt voor een romantische look. De afmeting, van het prieel type Oosterwolde en de dakbedekking + houtsoorten zijn geheel naar eigen wens in te vullen.

Carport zadeldak dubbel Krimpen

Inclusief o.a.

 • PVC dakgoot
 • Stalen dakpanplaten
 • Bevestigings materiaal

Schuur zadeldak 2 vak Uithoorn

Inclusief o.a.

 • PVC dakdoorvoer
 • Dakshingels
 • Bevestigings materiaal

Prieel zadeldak (kapschuur) Appingedam

Inclusief o.a.

 • Daksingels dak
 • Diche achterwand
 • Geimpregneerde vuren palen

Meer informatie?

flyer

Download onze brochure

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK