Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Overkapping zadeldak

Mensen willen zo veel mogelijk buiten leven daarom kiezen steeds meer mensen voor een overkapping in de tuin. Een terrasoverkapping is de laatste jaren dan ook in populariteit toegenomen in Nederland.
Een extra plek om je te verschuilen voor het slechte weer tijdens de Hollandse zomers. Of een plaats waar spullen opgeborgen kunnen worden zonder dat regen enige invloed op de conditie kan hebben.

Gaat uw voorkeur uit naar een overkapping met zadeldak? Dan bent u bij 1001 Tuinhuisjes aan het juiste adres. Een overkapping met een zadeldak zorgt voor een landelijke en authentieke uitstraling. Zie onze verschillende modellen op deze website. Toch een op maat? Dat kan ook. Voor meer informatie neem contact op met een van onze verkopers. Zei vertellen u graag de mogelijkheden.

Wij helpen u graag verder:
Tel: 0315-785284 (bereikbaar 9:00 -17:00)
E-mail: info@1001tuinhuisjes.nl

Meer lezen

Houten carport zadeldak Markel...

Inclusief o.a.

  • Bevestigingsartikelen
  • Golfplaten

Houten prieel (kapschuur) zade...

Inclusief o.a.

  • Daksingels dak
  • Diche achterwand
  • Geimpregneerde vuren palen

Prieel zadeldak Hilversum

Dit prieel is geheel uitgevoerd in vurenhout onder druk geïmpregneerd. Het geeft een extra knus gevoel met het zadeldak. De balustrade / hekwerk is optioneel.

Prieel zadeldak Sneek

Dit prieel type Sneek is afgebeeld in douglas hout gecombineerd met vuren hout geïmpregeneerd. Douglas hout is een naaldhoutsoort afkomstig uit Noord-west Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft.

Houten carport/prieel zadeldak...

Deze houten carport/priee type Warmenhuizenl is afgebeeld met een zadeldak en heeft als dakbedekking dakpanplaten. Standaard wordt de carport bedekt met dakshingles in de kleuren rood, zwart of groen. De carport/prieel wordt gefabriceerd uit geimpregneerd vurenhout

Houten prieel (kapschuur) zade...

Dit mooie half open prieel wat ook wel een houten kapschuur genoemd mag worden is uitgevoerd in geimpregneerd vuren hout. Het zadeldak zorgt voor een romantische look. De afmeting, van het prieel type Oosterwolde en de dakbedekking + houtsoorten zijn geheel naar eigen wens in te vullen.

Bekijk onze Brochure

Download onze brochure

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK