OVER ONS, 1001tuinhuisjes.nl

1001tuinhuisjes.nl   Sterk in maatwerk

Bent u benieuwd wie er achter 1001tuinhuisjes.nl zit, waar we voor staan, wat onze toegevoegde waarden zijn en waarin wij verschillen van andere aanbieders op dit gebied?

Kernwaarden van 1001tuinhuisjes.nl

De kernwaarden van 1001tuinhuisjes.nl liggen in eerlijk, oprecht handelen. Deze waarden vertalen zich in kwalitatief goede producten. De klant staat bij ons op nummer één en wij van 1001tuinhuisjes.nl stellen alles in het werk, om de klant tevreden te maken en te houden.

Inkoop 

Onze producten worden voor u, geheel op maat gemaakt in onze eigen timmerwerkplaats. Waar nodig zullen wij ook samenwerken met partners, om zo aan alle wensen van u te kunnen voldoen. Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PECF keurmerk. Zoals onder andere, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. 

Onze missie

Onze missie is om een eerlijk en kwalitatief goed product aan te bieden, voor ieder budget. Wij denken met u mee, om samen met u, uw droom-tuinhuis, berging, schuur, garage, carport, overkapping, tuinkantoor en/of paardenstal te creëren.

Waarom 1001tuinhuisjes.nl 

Wij zijn anders dan andere aanbieders van houtbouw producten en daar zijn we zeer trots op.
- Wij hebben een ruime kennis, kunde  en ervaring, om ons productenpakket optimaal te kunnen aanbieden en kunnen u het beste advies te geven.
- Onbeperkt telefonisch bouwadvies.
- U kunt altijd contact met ons opnemen.
- Onze timmerwerplaats met inspiratie modellen, is zes dagen per week open en de koffie/thee staat klaar.
- Wij hebben een eigen timmerwerkplaats en meerdere professionele montageteams.
- Wij denken met u mee en doen er alles aan om u te helpen.
- Fantastische service en een juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Het ontstaan van 1001tuinhuisjes.nl

1001tuinhuisjes.nl is een jong bedrijf. Wij zijn sinds 1997 aktief in de tuinhuisjes en op de houtbouwmarkt. We hebben in deze tijd zeer veel ervaring opgedaan. En wij weten hierdoor precies, wat onze klanten vragen en kunnen daardoor het beste advies geven.

Meer lezen

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK