Carport op maat laten maken

Ontdek onze op maat gemaakte carports! In onze werkplaats wordt elk detail met zorg gemaakt, zodat de carport perfect aansluit bij jouw wensen. Ons montageteam staat voor je klaar om jouw carport te realiseren, met heel veel mogelijkheden voor uniek maatwerk. Van een eenvoudig ontwerp voor het droog parkeren van je auto tot aan uitgebreide overkappingen met extra opbergruimte.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Of eerst inspiratie opdoen?

Tuinhuis afbeelding
Carport

Geen standaard carport

Maar één die perfect past bij jouw stijl en behoeften

Onze experts in de werkplaats zorgen ervoor dat de carport op maat wordt gemaakt. Van begin tot eind, wij nemen alles uit handen. Wil je iets strak en eigentijds of eerder simpel en handig? Alles kan!

Carport incl. Montage

Bij ons maken we prefab carports in onze werkplaats. Dat betekent dat ze bijna klaar zijn voordat ze op hun plek staan. Onze installateurs zetten ze graag voor je in elkaar op de gewenste locatie. Binnen enkele dagen staat jouw carport precies waar jij dat wilt. Ben je handig en bouw je liever zelf? Dat kan ook, dankzij onze prefab constructie.

Tuinhuis afbeelding
0

Je inspiratie is toegevoegd!

Vraag aan de hand van jouw moodboard een gratis tuinhuisadvies of vrijblijvende offerte aan.

1

Stap 1 Gratis advies + offerte

Maak hierboven een moodboard met verschillende carports die passen bij wat jij nodig hebt. Vraag vrijblijvend advies aan voor een carport. Weet je al precies wat je wilt? Dan kun je ook direct een adviesaanvraag voor een carport doen zonder een moodboard. Binnen een week nemen we contact met je op om een afspraak te maken en jouw wensen en voorkeuren te bespreken.

2

Stap 2 Ontwerp op maat

We starten met het creëren van een uniek ontwerp speciaal voor jou. Naast het ontwerp ontvang je ook een prijsopgave. Als er aanpassingen nodig zijn, doen we dat graag voor je. Zodra je tevreden bent met het ontwerp, gaan onze experts in de werkplaats aan de slag voor jou. Onze carports worden op maat gemaakt, wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke installatie op locatie

3

Stap 3 Installatie

Binnen enkele weken (afhankelijk van onze planning) komen we bij je langs om jouw nieuwe carport op de gewenste locatie te installeren. Binnen één tot drie dagen wordt jouw carport volledig opgebouwd en klaargemaakt, zodat jij er direct gebruik van kunt maken! Wil je liever zelf monteren? Dat kan natuurlijk ook.

Vraag gratis adviesgesprek aan

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, heb je vragen over het ontwerp, de productie en installatie van een carport, of wil je samen ideeën bespreken voor het ontwerp? Wij begeleiden je door het hele proces en zijn er om al je vragen te beantwoorden. Vraag nu vrijblijvend advies aan voor een carport via het formulier hieronder. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te plannen.