Garage platdak + zij overkapping 2 vak Strijen

Garage platdak + zij overkaping 2 vak Strijen

Deze vrijstaande houten garage met overkapping, inspiratie model type Strijen, met een plat dak, staat op betonnen opsluitbanden. De overkapping kan natuurlijk ook gebruikt worden als carport en/of als veranda, om heerlijk onder te zitten. Het geheel is opgebouwd met douglas/lariks hout en heeft een dichte achter- en zijwand. De wanden kunnen natuurlijk ook aan de binnenzijde betimmerd worden. Rondom het dak van dit vrijstaande bouwwerk, is een dak overstek gemaakt en het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie. 

Kiest u voor langere staanders, dan kunt u, de caravan en/of camper, er ook veilig onder stallen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke garage met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage met of zonder overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel /vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen en kan een dichte garage geïsoleerd worden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure