Schuur op maat laten maken

Ontdek onze op maat gemaakte schuren, perfect voor het opbergen van fietsen/scooters, gereedschap en meer. In onze werkplaats maken we alles tot in detail, zodat de schuur precies past bij jouw behoeften. Ons montageteam staat klaar om jouw droomschuur te realiseren, met opties voor uniek maatwerk. Denk aan een schuur waar je zowel in de zomer kunt klussen als in de winter je gereedschap beschermt; wij creëren jouw multifunctionele ruimte.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Of eerst inspiratie opdoen?

Tuinhuis afbeelding
Schuur

Geen standaard schuur

Maar één die perfect past bij jouw stijl en behoeften.

Onze vakmensen in de werkplaats zorgen ervoor dat de schuur volledig op maat wordt gemaakt. Van ontwerp tot installatie, wij regelen alles voor je. Wil je iets moderns of liever praktisch? Met ramen of zonder? Alles is mogelijk! Laat ons jouw droomschuur realiseren in onze werkplaats door onze vakmensen.

Schuur incl. Montage

Bij ons fabriceren we prefab schuren in onze werkplaats. Dat betekent dat ze bijna gereed zijn voordat ze op hun plek staan. Onze monteurs zetten ze graag voor je in elkaar op de gewenste locatie. Binnen enkele dagen staat jouw schuur precies waar jij dat wilt. Ben je handig en monteer je liever zelf? Dat kan ook, gemakkelijk door onze prefab bouw.

Tuinhuis afbeelding
0

Je inspiratie is toegevoegd!

Vraag aan de hand van jouw moodboard een gratis tuinhuisadvies of vrijblijvende offerte aan.

1

Stap 1 Gratis advies + offerte

Maak hierboven een moodboard met verschillende schuren die passen bij jouw wensen. Vraag een vrijblijvend advies aan voor een schuur. Weet je al wat je wilt? Dan kan je ook direct een adviesaanvraag voor een schuur doen zonder een moodboard. Binnen een week nemen we contact met je op om een afspraak te maken en jouw wensen en voorkeuren te bespreken.

2

Stap 2 Ontwerp op maat

We beginnen met het maken van een speciaal ontwerp alleen voor jou. Je krijgt niet alleen het ontwerp, maar ook een prijsopgave. Als er nog veranderingen nodig zijn, passen we die graag voor je aan.

Zodra je tevreden bent met het ontwerp, gaan onze vakmensen in de werkplaats voor je aan de slag. Onze schuren worden zo veel mogelijk op maat gemaakt, wat zorgt voor een snelle en simpele installatie op locatie.

3

Stap 3 Installatie

Binnen enkele weken (afhankelijk van onze planning) komen we bij je langs om jouw nieuwe schuur op de gewenste locatie te installeren. Binnen één tot drie dagen wordt jouw schuur volledig opgebouwd en gereed gemaakt, zodat jij er direct gebruik van kunt maken! Liever zelf monteren, dat kan natuurlijk ook.

Vraag gratis adviesgesprek aan

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden, heb je vragen over het ontwerp, de productie en installatie van een schuur, of wil je samen sparren over ideeën voor het ontwerp? Wij begeleiden je door het hele proces en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Vraag nu vrijblijvend advies aan voor een schuur via het formulier hieronder. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.