Schuur zadeldak Heiloo

Schuur zadeldak Heiloo

Deze houten schuur / garage met een zadeldak, inspiratie model type Heiloo, is één van onze grotere modellen. Dit model is gebouwd op een betonnen plateau, op het dak zijn echte dakpannen gelegd en er zijn dakgoten geïnstalleerd. Er is hier een electische sectionaal deur geplaatst, met een afstandsbediening.

De schuur zoals hier afgebeeld, zijn de zwarte planken op speciale wens van de klant, verticaal gemonteerd. Wij ontwerpen en produceren onze schuren zelf, waardoor (bijna) alles mogelijk en bespreekbaar is. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten, zwart hout. Ook hebben wij verf, om de schuur te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke schuur, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en wordt als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen schuur / garage en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het model, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor de plaatsing van interne binnenwanden en om de schuur geheel / gedeeltelijk te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure