Garage op maat laten maken

Welkom in de wereld van op maat gemaakte garages! In onze werkplaats maken we elk onderdeel, precies zoals jij het wilt hebben. Of je nu plek nodig hebt voor auto’s, fietsen van de kinderen of  het opbergen van allerlei spullen. En het fijne is: ons team zorgt ervoor dat alles van begin tot eind perfect verloopt, dus jij kunt tijdens dit project volledig ontspannen.

 
Gratis adviesgesprek aanvragen

Of eerst inspiratie opdoen?

Tuinhuis afbeelding
Garage

Geen gewone garage

Maar één die precies past bij jouw behoeften en stijl.

Onze vakmensen in de werkplaats zorgen ervoor dat jouw garage volledig op maat wordt gemaakt. Van het ontwerpen tot het moment van montage, wij verzorgen het voor je. Ben je op zoek naar stijlvol, stoer of modern of liever ‘gewoon’ praktisch? Met ramen of zonder? Alles is bespreekbaar en aanpasbaar aan jouw wensen. Laat ons jouw garage realiseren in onze werkplaats en door onze monteurs.

Garage incl. montage

In onze werkplaats maken we prefab garages: dat betekent dat ze al bijna klaar zijn voordat ze op hun plek staan. Onze monteurs zetten ze graag voor je in elkaar op locatie, maar je kan het ook zelf doen. Binnen enkele dagen staat jouw garage precies waar jij dat wilt.

 
Tuinhuis afbeelding
0

Je inspiratie is toegevoegd!

Vraag aan de hand van jouw moodboard een gratis tuinhuisadvies of vrijblijvende offerte aan.

1

Stap 1 Gratis advies + offerte

Maak hierboven een moodboard van verschillende garages die passen bij jouw wensen en vraag een vrijblijvend advies aan voor een garage. Weet je al wat je wilt? Dan kan je ook zonder moodboard een adviesaanvraag doen. Binnen een week nemen we contact omet je op om een afspraak te maken en jouw wensen, stijl en voorkeuren te bespreken.

2

Stap 2 Ontwerp op maat

We beginnen met het maken van een specifiek ontwerp dat helemaal bij jou past. Naast het ontwerp ontvang je een offerte. Als er nog wijzigingen nodig zijn, passen we die voor je aan. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan gaan onze vakmensen voor je aan de slag in onze werkplaats. Onze garages worden zoveel mogelijk prefab gemaakt, wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke montage op locatie.

3

Stap 3 Levering en montage

Binnen enkele weken (afhankelijk van onze planning) komen we bij je langs om jouw nieuwe garage op de gewenste locatie te installeren. Binnen een tijdsbestek van één tot drie dagen wordt je garage volledig gemonteerd en klaargemaakt, zodat jij er meteen van kunt genieten! Monteer je het liever zelf? Dan kan dat natuurlijk ook.

Vraag gratis adviesgesprek aan

Ben je nieuwsgierig naar de opties, heb je vragen over het ontwerp, de productie en installatie van een garage, of wil je samen ideeën uitwisselen over een ontwerp? We begeleiden je door het hele proces en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Vraag nu vrijblijvend advies aan voor een garage via het formulier hieronder. We zullen snel contact met je opnemen om een afspraak te plannen.