Schuur zadeldak Doetinchem

Schuur zadeldak Doetinchem

Deze vrijstaande houten schuur / garage met een zadeldak, inspiratie model type Doetinchem, is inclusief een dakshingle dak, een garagedeur, een enkele dichte loopdeur, 2 vaste ramen en een zinken dakgoot. Een ander soortige dakbedekking, houtsoort of dakvorm, is natuurlijk ook mogelijk.

De wanden van de garage bestaan uit regelwerk, waar douglas houten Zweeds rabat planken verticaal tegenaan zijn gespijkerd, door middel van een RVS bolkopnagels.

Uiteraard is deze garage/schuur ook samen te stellen met andere houtsoorten, deuren, ramen en afmetingen, zie de vele mogelijkheden bij de materiaalkeuze op onze website. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren, uw schuur.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke schuur wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen schuur en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden om de schuur geheel of gedeeltelijk te (voor-) isoleren en er interne scheidingswanden te plaatsen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure