Veranda op maat laten maken

Een prachtige veranda die niet alleen een uitbreiding is van je huis, maar ook een plek voor rust en gezelligheid in je tuin. In onze werkplaats wordt alles op maat gemaakt, zodat jouw veranda perfect past bij jouw stijl en leven. Ons team staat voor je klaar om de veranda te bouwen. Of je nu wilt genieten van zomerse avonden, gezellige borrels met vrienden, of ontspannen momenten met een goed boek en een kopje thee. Laat ons je helpen om van je veranda de ideale buitenplek te maken.

Tuinhuis afbeelding
Veranda

Geen standaard veranda

Maar een die past bij je huis, tuin en leven

Onze experts in de werkplaats zorgen ervoor dat jouw veranda helemaal op maat wordt gemaakt. Van het ontwerp tot aan de installatie, wij regelen het allemaal voor je. Wil je iets eigentijds en knus of liever funcitoneel? Met ramen of zonder? Alles is bespreekbaar! Laat ons jouw droomveranda werkelijkheid maken in onze werkplaats en door ons team van vakmensen.

Veranda incl. Montage

Bij ons maken we prefab veranda’s in onze werkplaats. Dat betekent dat ze bijna klaar zijn voordat ze op hun plek staan. Onze monteurs plaatsen ze graag voor je op de gewenste locatie. Binnen enkele dagen staat jouw veranda precies waar jij dat wilt. Liever zelf monteren? Ook dat is mogelijk, en gemakkelijker door onze prefab bouw.

 

Tuinhuis afbeelding
0

Je inspiratie is toegevoegd!

Vraag aan de hand van jouw moodboard een gratis tuinhuisadvies of vrijblijvende offerte aan.

1

Stap 1 Gratis advies + offerte

Maak hierboven een moodboard met verschillende veranda’s die passen bij jouw behoeften en wensen. Vraag vrijblijvend advies aan voor een veranda. Je kunt ook direct een adviesaanvraag voor een veranda doen zonder een moodboard. Binnen een week nemen we contact met je op om een afspraak te maken en jouw behoeftes en voorkeuren te bespreken.

2

Stap 2 Ontwerp op maat

We starten met het creëren van een uniek ontwerp speciaal voor jou. Je ontvangt niet alleen het ontwerp, maar ook een prijsopgave. Als er nog aanpassingen nodig zijn, passen we die graag voor je aan.

Zodra je tevreden bent met het ontwerp, gaan onze vakmensen in de werkplaats voor je aan de slag. Onze veranda’s worden zo veel mogelijk op maat gemaakt, wat zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie op locatie.

3

Stap 3 Levering en montage

Binnen enkele weken (afhankelijk van onze planning) komen we bij je thuis om jouw nieuwe veranda op de gewenste plek te installeren. Binnen één tot drie dagen wordt jouw veranda volledig gemonteerd en klaargemaakt, zodat jij er meteen van kunt genieten! Ben je handig en wil je de veranda zelf monteren? Dat is ook mogelijk.

Vraag gratis adviesgesprek aan

Ben je nieuwsgierig naar de opties, heb je vragen over het ontwerp, de productie en installatie van een veranda, of wil je samen ideeën uitwisselen voor een ontwerp? Wij begeleiden je door het hele proces en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Vraag nu vrijblijvend advies aan voor een veranda via het formulier hieronder. We zullen snel contact met je opnemen om een afspraak te plannen.