Overkapping platdak aanbouw + balustrades Bergen

Overkapping platdak aanbouw + balustrades Bergen

De douglas/lariks houten aanbouw overkapping / veranda, inspiratie model type Bergen, heeft een platdak met rondom het dak, een dak overstek en fraaie balustrades (raamwerk) aan de boven- en onder zijde. Deze boven balustrades kunnen worden uitgevoerd mét of zonder glas. Op het dak ligt EPDM dak rubberfolie als dakbedekking. De staanders van deze veranda hebben een dikte van 120x120mm. Zo'n terrasoverkapping is opgebouwd op een hard houten ringbalk fundering met piketpalen. Ook is er van douglas/lariks hout, een vloer gelegd. Tevens hebben wij de verf, om de veranda zelf te (laten) schilderen. Alles is geheel in te vullen, naar eigen wens. Wij timmeren, leveren en monteren uw overkapping.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping, aanbouw of vrijstaan, wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure