Hoektuinhuis platdak + overkapping Groenlo

Hoektuinhuis platdak + overkapping Groenlo

Het tuinhuis met platdak en een overkapping, inspiratie model type Groenlo, is opgebouwd met geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. De dakbedekking bestaat uit een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie en is afgewerkt met een aluminium daktrim. De tuinhuisjes met platdak, welke wij in onze eigen timmerwerkplaats maken, hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via een dak doorvoer wordt afgevoerd.

Uw tuinhuis kan bij u thuis afgeleverd worden, met een enkele deur, echter u kunt uiteraard ook kiezen uit een ruim aanbod (extra brede of dubbele en/of schuif-) deuren. Een vloer in het tuinhuis, vlonder en balustrade/hekwerk onder de overkapping, behoren ook bij de mogelijkheden. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen (hoek-)tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Tevens zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure