Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

DAKBEDEKKING

1001tuinhuisjes.nl heeft meerdere mogelijkheiden, om te kiezen uit diverse dakbedekkingen. Hieronder omschrijven we de mogelijkheden.

1. Bitumen dakshingles voor zadel- of lessenaarsdaken

Dakshingles is een relatief goedkoper dan de overige soorten dakbedekking. De dakshingles worden op het dakbeschot gespijkerd met speciale spijkers. Het gewicht van de dakshingles is laag, waardoor ze ook op een lichte dakconstructie bevestigd kunnen worden. De dakshingles zijn leverbaar in de kleuren rood, groen en zwart. Voor het gebruik van dakshingles heeft het dak een hellingshoek nodig van minimaal 15 graden. Leverbaar is de kleuren, zwart, rood en groen.

2. Dakpanplaten voor zadel- of lessenaarsdaken

Verkrijgbaar in de kleuren: terracotta en antraciet

Dakpan platen zijn duurzaam, licht en hebben dezelfde uitstraling als een traditioneel pannendak. Dakpan platen kunnen net zoals de dakshingles bevestigd worden op een lichte dakconstructie wat kostenbesparend is. De stalen dakpanplaten worden gemaakt met een speciale coating, waardoor de platen geheel onderhoudsvrij en zelfreinigend zijn. Mosgroei heeft hierdoor geen enkele kans. Voor het gebruik van dakpan platen heeft het dak een hellingshoek nodig van minimaal 9 graden.

3. EPDM dakbedekking voor platte daken

Platte daken worden altijd bedekt met hoogwaardige rubber EPDM dakbedekking. Deze dikke folie is onderhoudsarm, 100% UV- ozon bestendig. Zelfdovend, bitumenbestendig, snel verwerkbaar, duurzaam en bouwbiologisch verantwoord. De folie heeft een levensduur van ca. 50 jaar.

Meer lezen

Bekijk onze Brochure

Download onze brochure

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK