Veranda lessenaarsdak aanbouw Veldhoek

Veranda lessenaarsdak aanbouw Veldhoek

Deze geweldige aanbouw veranda met een lessenaarsdak, type Veldhoek, is opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout en heeft zijn uiterlijk te danken aan de robuuste balken. De dikte van de staanders is 120x120mm. Deze staanders met de schoren staan op beton poeren. De aanbouw veranda heeft een natuurlijk daglicht doorlatend opalen polycarbonaat dak. Ook hebben wij de verf, om de veranda te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, larik/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke veranda wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen veranda en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, de vorm van het dak, de dakbedekking. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van glazen schuifpanelen en/of de zijkanten dicht te maken.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure