Berging platdak + overkapping Asperen

Berging platdak + overkapping Asperen

Deze mooie vrijstaande berging met een overkapping en rondom het dak, een dak overstek, inspiratie model type Asperen, is echt een hardloper. De berging is ideaal, om bijvoorbeeld als stallingsruimte voor uw fietsen te gebruiken en de overkapping om heerlijk onder te zitten. Zo'n berging heeft een enkele dichte en moderne deur, andere soorten (schuif-) deuren zijn natuurlijk ook mogelijk. Het bouwwerk is opgebouwd met douglas/larik hout, welke verticaal betimmerd is. In ons assortiment, hebben wij ook meerderen soorten hout. Ook hebben wij de verf, om het bouwwerk zelf te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elke berging met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen berging met of zonder overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, en het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en om de berging te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure