Tuinhuis platdak + veranda Veldwijk

Tuinhuis platdak + veranda Veldwijk

Dit luxe vrijstaande tuinhuis met veranda, type Veldwijk, heeft rondom het platte dak, een dak overstek met een boeiboord. Het tuinhuis heeft een ruime veranda en is opgebouwd met zwart en geïmpregneerd vurenhout. Er is een geïmpregneerde / verduurzaamde vurenhouten deurset met kozijn in het tuinhuis geconstrueerd en de staanders met schoren onder de veranda, zijn op beton poeren geplaatst. Ook de binnen zijden van de veranda wanden, zijn betimmerd. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere dakvorm, een andere hout soort en eventueel een dichte (dubbele) en/of extra brede (schuif-)deur. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie en is afgewerkt met een aluminium strip.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder veranda wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw tuinhuis met of zonder veranda en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel, het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure