Overkapping platdak aanbouw + balustrades Groesbeek

Overkapping platdak aanbouw + balustrades Groesbeek

De aanbouw terrasoverkapping, inspiratie model type Groesbeek, met een platdak en een lichtkoepel, waaronder kunt u tijdens alle seizoenen, goed kunt zitten. Deze overkapping is gemaakt van geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout en voorzien van boven- en onder balustrades. In de bovenste balustrade is glas geplaatst. De terrasoverkapping is opgebouwd met staanders van 120x120 mm en stevige gordingen. Rondom het dak, zijn dubbele boeiboorden geplaatst. Tevens is er een vloer, met vlonderplanken gelegd. Ook hebben wij de verf, om de overkapping zelf te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping met of zonder balustades wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de vorm, de afmetingen en eventueel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Tevens zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure