Veranda lessenaarsdak aanbouw Zierikzee

Veranda lessenaarsdak aanbouw Zierikzee

Dit inspiratie model, aanbouw veranda type Zierikzee, heeft een lessenaarsdak en is hier afgebeeld met metalen dakpanplaten en staanders 120x120mm met schoren. Het hout van deze veranda is compleet, inclusief het vlonder, onder vacuümdruk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout en hoeft de eerste jaren niet behandeld te worden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen voor een ander soort hout, een andere dakbedekking en om de houten veranda in een ander kleurtje te schilderen. Wij hebben voor u ook de verf. U kiest en wij timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke veranda met of zonder vlonder, wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen veranda en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, eventueel het type raam en deur, de vorm van het dak en de dakbedekking. Bij 1001tuinhuisjes heeft u meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het in het dak plaatsen een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, op het dak plaatsen van polycarbonaat daglicht doorlatende platen en rondom het bouwwerk, glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure