Overkapping platdak aanbouw + balustrades Vrouwenpolder

Overkapping platdak aanbouw + balustrades Vrouwenpolder

Deze houten aanbouw overkapping, inspiratie model type Vrouwenpolder, heeft een plat dak en is tegen een bestaande muur gebouwd. De staanders met de schoren, van deze houten overkapping hebben een dikte van 120mm x120mm. Dit bouwwerk heeft balustrades aan de voor- en zijkanten. In het dak zijn op verzoek van de klant, twee lichtkoepels geplaatst. Het hout dat voor deze veranda is gebruikt, is onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Natuurlijk zijn er ook andere houtsoorten te kiezen. Bijna alles op hout- en timmer gebied is mogelijk. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke aanbouw of vrijstaande overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen aanbouw overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden 

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure