Berging platdak + overkapping Randstad

Berging platdak + overkapping Randstad

Deze mooie houten berging met overkapping, inspiratie model type Randstad, heeft een plat dak en is opgebouwd met Douglas standaard rabat hout. Zo'n model heeft een strakke en robuuste uitstraling. Rondom het dak, is een dak overstek met boeiboord geplaatst. Hier is een set dubbele deuren met vensters geplaatst. De staander met schoren, is op een betonpoer gemonteerd. Er is ook de mogelijkheid om de achterwand onder de overkapping verticaal of horizontaal te betimmeren. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Op het dak ligt EPDM dak rubberfolie welke afgewerkt met een sierlijke aluminium daktrim.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping met of zonder berging, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen overkapping met of zonder berging en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes, is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure