Hoekprieel platdak Burgerbrug

Hoekprieel platdak Burgerbrug

Dit mooie houten hoekprieel, inspiratie model type Burgerbrug, is een mooie oplossing voor in uw tuin. Met een hoekprieel wint u enorm veel ruimte in een kleine tuin, doordat u deze in een hoek kunt plaatsen en aan meerdere kanten open kunt laten of dicht kunt maken. Het prieel is compact, maar is toch mooi strak gelijnd en heeft een platdak, wat weer ten goede komt aan de strakke uitstraling.

Zo'n hoekprieel heeft twee halfdichte zijwanden en twee volledig dichte achterwanden. Dit is geheel naar eigen wens te bepalen. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een wat romantischere look en gaan voor balustrades (80cm hoog). Optioneel zijn ook ramen in bijvoorbeeld in de halfdichte wanden, wat de lichtinval ten goede komt. Het hout is volledig komo vacuüm druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Maar er zijn allerlei verschillende houtsoorten verkrijgbaar, om uw prieel op te bouwen. Elk prieel wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Ontwerp uw eigen (hoek-) prieel en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventeel het type raam. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure