Overkapping platdak + glazen schuifpanelen Otterlo

Overkapping platdak + glazen schuifpanelen Otterlo

Deze mooie vrijstaande overkapping platdak, inspiratie model type Otterlo, heeft rondom het dak, een dak overstek en met een boeiboord. Dit geeft een mooie robuuste uitstraling. Wilt u ook meer genieten van het buitenleven, dan is deze overkapping met een berging wel ideaal. De staanders met schoren, staan op beton poeren. Om het compleet te maken, is er ook een berging geplaatst. Deze overkapping is geheel uitgevoerd met glazen schuifpanelen. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Op het dak ligt EPDM dak rubberfolie, dat afgewerkt is met een boeiplank, inclusief een sierlijke aluminium daktrim.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden. 

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen en om de berging te (voor-)  isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure