Overkapping platdak aanbouw terras Oosterhout

Overkapping platdak aanbouw terras Oosterhout

De houten aanbouw overkapping met plat dak en lichtkoepels, inspiratie model type Oosterhout, waaronder u alle seizoenen, onder kunt zitten. Deze terrasoverkapping is gemaakt van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Rondom de dak rand, is een dak overstek met een boeiboord gemaakt. De aanbouw terrasoverkapping, welke is afgebeeld met staanders van 120x120 mm, plus schoren en stevige gordingen, is echt functioneel. De staanders hebben naast de schoren, geheel onderaan een sokkel. Ook hebben wij de verf, om de overkapping zelf te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping aanbouw of vrijstaand wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingenen eventueel, het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen, een balustrade, een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure