Veranda lessenaarsdak aanbouw Westerbork

Veranda lessenaarsdak aanbouw Westerbork

Deze houten aanbouw veranda, inspiratie type Westerbork, is hier afgebeeld met natuurlijk daglicht doorlatende opale polycarbonaatplaten, van 16mm dik. De palen met de schoren en gordingen, zoals afgebeeld zijn gemaakt van lariks/douglas hout. Er zijn natuurlijk ook andere houtsoorten beschikbaar. Bij dit type Westenbork, kunt u ook kiezen voor dichte zijwanden. Alles is in te vullen naar uw eigen wens.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke veranda wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen veranda en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, eventueel het type raam en deur, de vorm van het dak. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van balustrades, een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster in het dak en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure