Overkapping platdak aanbouw + balustrades Tilburg

Overkapping platdak aanbouw + balustrades Tilburg

Deze mooie houten aanbouw overkapping / veranda, model Tilburg, is afgebeeld met een plat dak, welke bedekt is met EPDM dak rubberfolie en heeft 3 lichtkoepels in het plafond. Het (aan-) bouwwerk heeft rondom het dak, een dak overstek en de staanders staan op beton poeren. De overkapping heeft een dichte zijwand met 2 ramen 73x73 cm en een balustrade / raamwerk aan de boven- en onderzijde.

Deze balustrades, geven de veranda een eigen uitstraling. Op het dak ligt EPDM dak rubberfolie. Het dak is afgewerkt met een houten boeiplank 19x195 mm, inclusief een sierlijke aluminium daktrim.

De overkapping wordt geleverd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout, waardoor de komende jaren behandeling niet meer nodig is. Natuurlijk kunt u het bouwwerk, indien gewenst, in een andere houtsoort kiezen. Ook hebben wij de verf, om de veranda zelf te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaand vurenhout. Elke overkapping aanbouw of vrijstaand wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw aanbouw overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een andere soortige lichtkoepels / vlakglas lichtvensters en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure