Overkapping platdak Overveen

Overkapping platdak Overveen

Deze vrijstaande overkapping met een berging, inspiratie model type Overveen, heeft een plat dak, een zijluifel en glazen schuifpanelen. Dit is toch een pracht, van een bouwwerk. Rondom de dak rand, is een dak overstek met een boeiboord geplaatst. De wanden en de berging bestaan uit een regelwerk/frame, waar douglas Zweeds rabat planken, tegenaan zijn gespijkerd. De staander, van de luifel, staat op stevige beton poer. Voor het beschut zitten, zijn er onder de luifel, glazen schuifpanelen geplaatst.

Uiteraard is deze overkapping, ook samen te stellen met andere houtsoorten, deuren, ramen en afmetingen. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping met of zonder berging, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen (vrijstaande of aanbouw) overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel, het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook is er een extra mogelijkheid voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes, is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure