Tuinhuis platdak Vorden

Tuinhuis platdak Vorden

Dit luxe tuinhuis met overkapping, inspiratie model type Vorden, heeft een plat dak, een zijluifel en glazen schuifpanelen. Het is een een pracht van een bouwwerk. Rondom de dak rand, is een dak overstek met een boeiboord gemaakt. De achterwand en de berging bestaan uit regelwerk/frame, waar Douglas Zweeds zwarte rabat planken tegenaan zijn gespijkerd met zwarte RVS bolkopnagels. De staanders met de schoren, van de zijluifel staan op stevige beton poeren. Voor het beschut zitten, zijn er onder de zijluifel, glazen schuifpanelen geplaatst

Uiteraard is dit vrijstaande tuinhuis ook samen te stellen met andere houtsoorten, deuren, ramen en afmetingen, zie de mogelijkheden bij informatie/materiaalkeuze. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis, wordt met of zonder glazen schuifpanelen samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur. 1001tuinhuisje, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel en/of om het tuinhuis geheel te (voor-) isoleren. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure