Veranda lessenaarsdak aanbouw Dronten

Veranda lessenaarsdak aanbouw Dronten

Deze houten aanbouw veranda met lessenaarsdak, inspiratie model type Dronten, ziet er mooi en robuust uit. De rechter zijwand van deze aanbouw veranda, is gesloten. De hier afgebeelde veranda is uitgevoerd met lariks/douglas hout en metalen dakpanplaten. Rondom het lessenaarsdak is een dak overstek gemaakt en deze wordt ondersteund door staanders met schoren. De vloer, het vlonder is van hetzelfde hout gemaakt. Deze veranda kan ook vervaardigd worden, van onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Op het dak liggen bitumen dakshingles, als dakbedekking. Er zijn meerdere soorten dakbedekking.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke veranda, wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw veranda wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen aanbouw veranda en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, eventeel het type raam en deur, de vorm van het dak. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een balustrades en/of glazen schuifpanelen en/of een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster in het dak.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure