Overkapping lessenaarsdak aanbouw + balustrades Bennebroek

Overkapping lessenaarsdak aanbouw + balustrades Bennebroek

Deze mooie houten aanbouw overkapping / veranda met kruis balustrades, type Bennebroek, welke hier is afgebeeld met een lessenaarsdak, bedekt met bitumen dakshingles, maar kan uiteraard ook uitgevoerd worden met een platdak. De dakshingles zijn te bestellen in de kleuren rood, zwart en groen. Het bouwwerk is opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Bij deze veranda, levert het houten vlonder echt meerwaarde op voor uw huis én tuin. De overkapping met een dak overstek, is precies aangebouwd tegen het huis. Echt maatwerk. Ook hebben wij de verf, om de veranda zelf te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen aanbouw overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, de vorm van het dak en eventueel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure