Overkapping platdak aanbouw + balustrades Woerden

Overkapping platdak aanbouw + balustrades Woerden

Deze mooie romantische houten aanbouw overkapping / veranda, inspiratie model type Woerden, is een lust voor het oog. Het is ook vrijstaand te plaatsen, of zoals afgebeeld als aanbouw veranda. De balustrades en de extra dikke staanders met sokkels, behoren tot de mogelijkheden, maar maken dit type veranda, wel helemaal af. De veranda's met plat dak worden standaard geleverd met EPDM dak rubberfolie als dakbedekking.  Al het hout is geïmpregneerd / verduurzaamd en 100% Scandinavisch vurenhout. U kunt ook een andere houts soort kiezen. Ook hebben wij de verf, om zelf de veranda te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/ douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd  vurenhout. Elke overkapping met of zonder balustrades, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw overkapping met of zonder balustrades en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventeel het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure