Veranda lessenaarsdak aanbouw Nieuwveen

Veranda lessenaarsdak aanbouw Nieuwveen

Deze ruime houten aanbouw veranda met lessenaarsdak, inspiratie model Nieuwveen, is hier afgebeeld met sfeervolle balustrades aan de voor- en de zijkant. Echt maatwerk. De staanders met schoren hebben een dikte van ca. 120x120 mm en zijn verankerd op betonpoeren.

Het dak van deze houten veranda is bedekt met dakshingles. Deze zijn in 3 kleuren te verkrijgen; rood, zwart en groen. U kunt natuurlijk ook een andere dakvorm en een ander soort dakbedekking kiezen. 

De veranda met lessenaarsdak kan worden gefabriceerd van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Op de afbeelding is de veranda geschilderd. Ook hebben wij de verf, om de veranda zelf te (laten) schilderen. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke veranda met een lessenaarsdak of platdak wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen veranda en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur, de vorm van het dak. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure