Overkapping platdak + berging Ooy

Overkapping platdak + berging Ooy

De vrijstaande overkapping met berging, inspiratie model type Ooy, heeft een plat dak en rondom het dak, een dak overstek met een verticale boeiboord. Voor dit bouwwerk is geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout gebruikt, welke verticaal is betimmerd. Op het dak is als dakbedekking, EPDM dak rubberfolie gelegd, afgewerkt met een aluminium strip. De berging, kan onder andere gebruikt worden, voor de stalling van uw fietsen en de opslag van uw (tuin-)gereedschap. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en wordt als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping met of zonder berging, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen overkapping met of zonder berging en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmeting en eventueel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen, een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen om de berging te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure