Overkapping platdak Sloten

Overkapping platdak Sloten

Deze overkapping, inspiratie model type Sloten, valt onder de categorie, overkapping met plat dak. Zo'n vrijstaande overkapping / verana is een echte aanrader voor iedereen, welke graag in alle seizoenen wil blijven genieten van de tuin. Rondom het dak, is een dak overstek met een dubbele boeiboord geplaatst. Als dakbedekking is een hoge kwaliteit EPDM dak rubberfolie gebruikt. Het buitenverblijf / overkapping, zoals afgebeeld, is gebouwd met douglas/lariks hout. Dit is natuurlijk optioneel, u kunt ook kiezen voor een andere hout soort. De wanden kunt u zo dicht of open laten, zoals u het wenst. Op de afbeelding zijn alleen de achterwand en één zijwand dicht gemaakt. Er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping, wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure