Garage platdak Balgoij

Garage platdak Balgoij

Deze houten aanbouw garage, inspiratie model Balgoij, is afgebeeld met een platdak, met rondom het dak, een dak overstek en een dubbele boeiboord. Tevens met een garagedeur, een PVC dak doorvoer en aan de onderkant van de wanden, een hardhouten regel tegen optrekkend vocht. De garage, met plat dak wordt opgebouwd met prefab wanden van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. U kunt natuurlijk ook een ander houtsoort en/of een andere dakvorm kiezen.

De materialen, afmetingen, de hoogte, de dakvorm, de indeling van de deuren en ramen zijn naar wens aan te passen. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke garage vrijstaand en/of aanbouw wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Er zijn er exta mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster in het dak en/of om de garage te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure