Garage zadeldak Gaanderen

Garage zadeldak Gaanderen

De houten garage met zadeldak, inspiratie model type Gaanderen, is een streling voor het oog. Deze garage is één van onze favorieten. Door de robuuste bouw, staat er een stoere en stevige garage op een borstwering, zonder dat de landelijke uitstraling verloren is gegaan. De garage is hier afgebeeld, met rondom het dak een dak overstek en met echte dakpannen. Het is ook mogelijk om pannen met een andere kleur te leggen of om bijvoorbeeld de dakbedekking uit te voeren met metalen dakpanplaten.

De materialen, afmetingen en de indeling van de hard houten deuren en ramen zijn geheel naar uw wens aan te passen. Bijna alles is aan te passen aan uw voorkeuren. In ons assortiment hebben wij allerlei soorten hout, met verschillende profielen. Ook hebben wij de verf, om de schuur zelf in een andere kleur te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke garage wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Er zijn extra mogelijkheden om uw garage geheel of gedeeltelijk te isoleren en er binnen, interne scheidingswanden te plaatsen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure