Schuur zadeldak Veluwe

Schuur zadeldak Veluwe

Deze houten vrijstaande schuur met garage, inspiratie model type Veluwe, heeft een zadeldak met dakpanplaten, in de kleur antraciet, een set dubbele deuren, een dichte deur en vier ramen met roeden en zinken dakgoten en regenpijpen. Het gehele bouwwerk staat op een hard houten fundering, welke wij zelf plaatsen. Een voordeel van een zadeldak is, dat er een zolder gemaakt kan worden, voor de opslag van goederen. 

De wanden van de schuur bestaan uit een regelwerk/frame constructie, waarop zwarte Douglas Zweeds houten rabat planken zijn gemaakt.

Uiteraard is deze schuur ook samen te stellen met andere houtsoorten, deuren, ramen en afmetingen, zie de mogelijkheden bij materiaalkeuze op deze website. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren uw schuur.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Ook hebben wij meerdere soorten dakbedekking. Elke schuur met of zonder garage wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen schuur en kies zelf, een model met of zonder zadeldak, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van interne binnenwanden en/of om de schuur geheel of gedeeltelijk (voor-) te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure