Garage zadeldak + berging luifel Tegelen

Garage zadeldak + berging luifel Tegelen

Deze houten garage met berging heeft een zadeldak, inspiratie model Tegelen, welke is afgebeeld met een inpandige luifel, een garagedeur, een enkele deur en 3 vaste ramen. Als dakbedekking is er gebruik gemaakt van echte dakpannen. U kunt natuurlijk ook een ander soort dakbedekking kiezen.

Zo'n garage heeft prefab wanden, welke betimmerd zijn met geïmpregneerde / verduurzaamde vurenhouten planken (door de klant, op kleur geschilderd). Wij hebben ook de verf, om de garage te (laten) schilderen. Deze houtbouw constructie heeft een zolder, voor extra bergruimte.

De materialen, afmetingen, de indeling van de deuren en ramen zijn naar wens aan te passen. In ons assortiment hebben wij meerdere soorten (zwart) hout.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.  Elke garage met of zonder berging en/of luifel wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage met of zonder berging en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een binnen wand en/of de garage en/of berging te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure