Garage zadeldak + schuur Kesteren

Garage zadeldak + schuur Kesteren

Deze houten garage met schuur, van ons inspiratiemodel Kesteren, is opgebouwd met Zweeds douglas rabat hout en heeft een zadeldak met een dak overstek. De dakbedekking bestaat uit metalen dakpanplaten in de kleur antraciet. Er zijn aan de schuur, PVC regengoten en afvoerpijpen gemonteerd.

Het fundament bestaat uit een hardhouten Azobe ringbalken en piketpalen. De vensters met de roeden en deuren, zijn ook van hetzelfde douglas hout gemaakt. Het hang- en sluitwerk, de duimen en hengen, zijn ook door ons geleverd.

Uiteraard is deze garage ook samen te stellen met andere houtsoorten, dakbedekkingen, deuren, ramen en afmetingen, zie de mogelijkheden bij materiaalkeuze op deze website. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren uw garage.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke garage met of zonder schuur, wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage met of zonder schuur en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van interne wanden, de binnen zijde te betimmeren en/of om de garage en/of schuur geheel te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure